Monday, January 24, 2011

Quick Update

Assalamu'alaikum & happy Monday to all of my dearest bloggers friends. :)

Minta maaf sangat-sangat sebab Vee tak update blog 'Kisah Klasik Kita' 2 hari ni.
Vee spent time dekat rumah kakak dengan parents, adik-adik, kakak dan abang ipar 4 hari ni. So nak update susah sikit. =p'

Baru aje nak kira undi,

"Anna, aku nak check FB aku-" *abang ipar*

Tengah ambil mood nak update,

"Anna, tengok apa-apa dekat peti ais tu, masak nasi, masak lauk apa-apa." *tengah hari*

"Apa kau buat ni? Oh- cerpen.. Rizqa? Apa barang nama Rizqa? Taruk nama akulah best!" *abang ipar, time Vee tengah tulis cerpen. Dan terus 'hang' cerpen tu sampai hari ni. =p' *
Hee hee. So, Vee cuma FB je. Itupun kejap-kejap aje. Lagipun, Vee lebih suka kalau dengan family, Vee suka lepak-lepak dengan parents, adik-beradik - duduk berbual. =)

Malam ni Vee akan update jumlah undian setakat hari ini dan Vee akan mula publish cerpen peserta okay? Ada satu cerpen yang Vee suppose publish this morning, tapi Vee tak dapat buka attachment. ='(

Oh yeah, pada sesiapa yang nak menghantar cerpen, Vee minta maaf sangat-sangat sebab nak request something ni. Boleh tak you all copy & paste cerpen tu, jangan email attachment? Sebab kadang-kadang, laptop Vee tak dapat buka attachment yang you all hantar. Sorry tau.

And nak share dengan kawan-kawan blog Vee, Vee dah dapat lagi sorang nak buah pagi tadi.

Tata for now!

With Love,
♥ Juliana Violet ♥

2 comments:

rossoneri said...

maksudnya copy paste kat email tu ke?

♥ Juliana Violet ♥ said...

Rossoneri,
♥ Yes, menyusahkan tak?
Kalau menyusahkan, publish dekat blog awak dulu, then Vee copy & paste dari blog awak. Okay?
So sorry... ='(