Monday, February 28, 2011

Bloggers Gathering


Assalamu'alaikum & happy Monday.

:)

Sihat je semua kan? Kalau tak sihat makan ubat okay?
First of all, sorry sangat sebab "99 Hari Kisah Klasik Kita" agak 'slow' sikit sejak kebelakangan ni.
Vee agak sibuk kebelakangan ni, so Vee tak dapat komited 100%.
Tapi pertandingan tetap berjalan macam biasa. :)

Anda masih boleh boleh meminta followers/bloggers untuk mengundi cerpen anda dan juri2 tetap dalam proses memberi markah kepada cerpen-cerpen anda. :)

Vee nak update something hari ni dan Vee perlukan feedback dari anda.
Vee planning untuk anjurkan gathering untuk bloggers terutama sekali kepada peserta dan pengundi "99 Hari Kisah Klasik Kita".
Jadi, mungkin pada waktu itu peserta-peserta dan pengundi-pengundi dapat berkenalan antara satu sama lain dan hadiah dan "Sperma Cinta" dapat diberikan kepada pemenang serta 'Top 10' pada hari tersebut. :)

Tapi, besar kemungkinan gathering tersebut akan Vee anjurkan pada hujung April @ awal Mei.
Vee akan sibuk pada bulan March dan April nanti, jadi Vee akan anjurkan gathering pada hujung April @ awal Mei.

Tapi, bergantung kepada bilangan bloggers yang dapat join jugak.
Kalau ramai yang dapat join, baru Vee set date & time untuk gathering tu. Anda boleh cadangkan apa-apa usul aktiviti, tarikh, waktu atau apa-apa pun berkaitan gathering ini.
Mungkin ada yang nak buat macam family day/sukaneka/piknik, semuanya anda boleh usulkan okay?

Bagi yang ingin menghantar cerpen, anda punya masa lebih kurang 40 hari lagi nanti untuk menghantar cerpen anda ke kisahklasikita@yahoo.com.

Tata for now.

With Love,
♥ Juliana Violet ♥

7 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

gathering???sy jauh sgt la dear...sy duk d sandakan sabah ni...

♥ Juliana Violet ♥ said...

Nor Adzwaty Rokkafella,
♥ Alahai. Mana tahu kebetulan turun KL nanti mungkin dapat join? :)

eiffel said...

hurm..xderk idea lar nk jumpa kt ne....

♥ Juliana Violet ♥ said...

eiffel,
♥ Takde idea nak jumpa dekat mane pun takpe. :)
Nanti kita plan ramai2. :)

esya ecah said...

nk itot!!!!!!!!!! hhahahahaah
pstikan ianya biole direach ngan public transport..ku xd kete or moto..hua...

♥ Juliana Violet ♥ said...

esya ecah,
♥ Sure thing. Awak wajib datang. :)
Ajak bloggers yang lain okay? Kalau ramai baru Vee confirm buat. Kalau sikit yang join, tak jadi rasanya. :)

dya adriza said...

aloo.. cuti saya ni ikut cuti skolah. buat la time cuti sekolah bulan 5 tu vee.. klu buat time tu, insyaAllah saya join =) n sama cam echah, saya xd transport. huhuhu