Sunday, February 6, 2011

Lagi-lagi quick update. ;D

Sunny Sunday! :D

Sihat ke all of my bloggers friends? Lama tak update kan?
Buat masa ni tak ade cerpen baru untuk disiarkan sebab masih tiada yang emailkan cerpen kepada Vee. :)

Bagi peserta yang sudah menyertai kontes ini, anda boleh emelkan lagi karya anda, don't worry. Sebab pengiraan markah adalah berdasarkan cerita anda, bukan siapa penulis cerpen itu. :)

Vee yakin ramai yang sedar akan pergolakan yang sedang berlaku di Mesir sekarang, dan 2 daripada peserta "99 Hari Kisah Klasik Kita", iaitu Fiq Vertigo dan Abrar Shafie adalah 2 daripada student Malaysia yang berada di Mesir sekarang, sama-samalah kita mendoakan Fiq, Abrar dan kesemua kawan-kawan kita yang berada di Mesir sekarang.
Mungkin kita tidak dapat membantu, namun sekurang-kurangnya doa kita itu dapat meringankan segala musibah yang datang kepada rakan-rakan kita di sana.


Baiklah, update "99 Hari Kisah Klasik Kita", besar kemungkinan Vee akan mempercepatkan tempoh pertandingan, namun ianya masih di dalam perbincangan. Jadi, pada bloggers yang ingin bertanding, cepat-cepatlah hantarkan karya anda ye? :)

War-warkan juga kepada rakan-rakan anda yang lain. Jangan lupa ye, ada hadiah yang ditawarkan walaupun pertandingan ini diadakan sekadar suka-suka.

Wang tunai berjumlah RM200 dan "Sperma Cinta" karya Linglung, edisi terhad akan diberikan kepada pemenang Top 10. :)

Tata for now!
Jangan lupa emelkan ke kisahklasikita@yahoo.com karya anda jika berminat ingin menyertai kontes "99 Hari Kisah Klasik Kita".

Salam sayang,
Juliana Violet
:)

6 comments:

dya adriza said...

vee, kalau saya post cerita yg pernah saya siarkan kat Koleksi Cerpen & Novel tu boleh tak? Ni link dia..

http://penulisan2u.blogspot.com/2009/11/cerpen-memang-berbaloi.html

klu x leh, gtau ek. alert me plis =) tq.

PecahKata said...

lerrr ingat just satu penyertaan yg dibenarkan. boleh lebih rupanya.

♥ Juliana Violet ♥ said...

dya adriza,
♥ Boleh, takde masalah. :)
Nanti awak emelkan pada Vee ye? :)

PecahKata,
♥ Hee hee. Awak ada lagi ke nak petaruhkan mana2 cerpen? Kalau ada emelkan aje pada Vee. :)

-MsGoodNite- said...

Owh! x tahu plak Fiq & abrar tu kat mesir skrg... semoga mereka dan yg lain2 selamat.

Cikli said...

salam,

semoga fiq & abrar selamat dan sihat,

patutlah cerita abrar pasal perjuangan. best cerita tu. saya undi. boleh kira ke undi kat sini?

nemesis3891 said...

trimas vee.....=)