Friday, December 24, 2010

Merry X-Mas

Assalamu'alaikum & happy Friday to all of my friends.

Minta maaf sangat-sangat sebab tak update blog 2, 3 hari ni.
Vee akan update secepat mungkin minggu hadapan secara keseluruhan tentang "99 Hari Kisah Klasik Kita".
Pada yang nak sertai kontes ini, anda masih boleh berikan nama anda.
Pada yang dah berikan nama anda, anda boleh emailkan ke kisahklasikita@yahoo.com.

Merry X-Mas to those whom celebrate it!

Salam sayang,
Juliana Violet.

8 comments:

-MsGoodNite- said...

Walaupun kita tak celebrate, I nak wish merry x'mas gak la.. coz kita pun cuti kan...hehehe
happy holiday cik vee!

Amni said...

menarik! saya pon rasa nak join contest ni... macam best dear...

puteri said...

saya nak join!
boleh ke?

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......

wooooo merry x'mass tak sambut pun...

tapi kita dok malaysia x'mas tak ade salji yang turun....hujan lebat adelahhh

puteri said...

nama: puteri
url: www.puteri88.blogspot.com

said...

-MsGoodNite~,
Thannks dear. Sorry tau lambat reply... Sudah karang cerpen... (^^,)

Amni,
Jom jom join... Kita meriahkan lagi kontes nie... (^^,)

Puteri,
Boleh... nanti Vee update nama Puteri ye okay? (^^,)

Afzainizam,
Hee hee... itulah... hujan lebat aje hujung tahun nie. :)

-MsGoodNite- said...

Hai cik vee...

sudah karang, baru 1 m/s tapi rasa mcm longgar. kena ejas lagi. hehehe

♥ Juliana Violet ♥ said...

-MsGoodNite-
~♥~ Boleh hantar lebih dari satu cerpen tau. :)