Tuesday, December 21, 2010

Peserta pertama "99 Hari Kisah Klasik Kita"

Assalamu'alaikum & happy Tuesday to all of my bloggers friends.

Happy sangat sebab dah ada seorang peserta yang dah emelkan karya cerpen 'beliau' kepada Vee. (^^,)
'Beliau' yang dimaksudkan adalah si manis ~> sadrina roslan.

Tak sabar rasanya nak publish karya sadrina roslan ni. Tapi sabarlah Vee ye? Lagi 10 hari je lagi sebelum kontes bermula. (^^,)

Internet Vee ni problem sebenarnya. Semalam balik rumah pun tak dapat nak online. Sempat baca cerpen cik sadrina roslan melalui HP setengah aje. =(

For those yang dah siapkan karya anda, boleh emelkan ke kisahklasikita@yahoo.com ye? :)

1 Januari '11 nanti Vee akan publish karya sadrina roslan untuk undian dari bloggers dan pemberian markah dari juri-juri.

Kalau ada apa-apa yang you all tak faham or nak tanya, tinggalkan komen ye? Besar kemungkinan Vee reply komen anda esok atau salah seorang juri akan tolong reply. :)
Vee mungkin tak online hari ni (selepas Vee offline). Esok baru Vee online.

Sesiapa yang nak add Vee dekat FB, cari nama Juliana Violet (Vee Violet) / veeviolet78@yahoo.com.

Salam sayang buat semua,
Mwwaahhh!!!

Juliana Violet

10 comments:

eiffel said...

wah..sepantas kilat sadrina menyiapkan...

kita baru nk merangkak2..mencerna idea ni...huhuhuuu

said...

eiffel,
Take your time dear... :)
Hee hee... 10 more days to go...
(^^,)

hiro said...

kencang juga..

Catherine- said...

waaa~ kagum i...
i pun tgh pk lg...

dup dapp dupp dap

-MsGoodNite- said...

agak pantas cik sadrina. ni mesti selalu menang lumba lari...

Linglung said...

tahniah sadrina roslan..anda telah berjaya membuat eiffel, catherina dan msgoodnite saspen..hahaha!

said...

Hiro,
Sangat kan? :)

Catherine,
Slowly lah okay.
Berdebar-debar ye? (^^,)

-MsGoodNite-,
Hee hee. Agaklah kan?
(^^,)

said...

Hiro,
Sangat kan? :)

Catherine,
Slowly lah okay.
Berdebar-debar ye? (^^,)

-MsGoodNite-,
Hee hee. Agaklah kan?
(^^,)

NajaHmaDi said...

wah..dia dh siap ke?? sy baru dapat 5 page ni..mcm ne?? sempat tak join ni??

♥ Juliana Violet ♥ said...

NajaHmadi,
♥~♥~ Sorry Vee baru baca.
Boleh dear. :)
Sempat je. Tarikh tutup kontes 10 April 11. :)
Good luck!