Thursday, December 30, 2010

Spam Email

Hari ni Vee check emel kisahklasikita@yahoo.com sebab Besi ada hantar karya cerpennya. Thanks Besi. :)

Then tergerak nak check "spam email". Tengok-tengok ada dua email dari bloggers yang masuk ke spam. =_=" ... Sedihnya Vee sebab sebab Vee baru baca dan reply.

Sorry sangat-sangat Fiq Vertigo & Umair Zulkefli.
Minta maaf sangat-sangat. ='(

Untuk anda semua, anda dah boleh mula emelkan cerpen anda ye?
:)
Nanti Vee akan publish satu persatu okay?
Lagi 2 hari ni... Macam mana berdebarnya nak countdown, macam tu jugak Vee berdebar nak publish satu persatu karya anda semua. :)

With Love,
Juliana Violet

3 comments:

besi said...

Selamat Tahun Baru ya...
semoga semuanya baik baik sahaja

said...

Selamat tahun baru Besi.
:)
Semoga segalanya berjalan lancar untuk kita semua. :)

echah mashuri said...

waa..bermulalah sesi mempublish cerpen..hehe..gud luck for all.:)