Tuesday, December 28, 2010

Senarai nama peserta-peserta "99 Hari Kisah Klasik Kita"

*****P/S : Anda semua boleh join kontes "99 Hari Kisah Klasik Kita" pada bila-bila masa sebelum tarikh tutup kontes pada 10 April 2011 ye? =) ♥ *****

Salam sayang buat semua.
Sorry ye kalau ada komen yang lambat Vee reply. Agak sibuk sikit 2,3 hari ni. Sampai rasa macam tak nak 'deden'. * deden tu maksudnya mamam. (^^,) *

Million thanks for the positive feedback from all you, my beloved bloggers yang sudi join kontest kecil yang Vee anjurkan ni. (.)

Thanks to those yang buat entry promo untuk kontes "99 Hari Kisah Klasik Kita" ni juga. :)
And pada juri-juri juga yang sangat supportive.

Okaylah, Vee nak senaraikan nama-nama bloggers yang dah confirm nak join kontes ni, dan juga yang Vee nak 'confirm'kan lagi sekali nanti. * Kalau ada nama yang Vee senaraikan dekat sini tapi you all tak confirm lagi, inform ye? Ai minta maap banyak-banyak... =p *


Senarai nama peserta "99 Hari Kisah Klasik Kita"

1) Fiq Vertigo
2) Kuwe
3) MsGoodNite
4) Zuely
5) Areleaf
6) Encik Tikus
7) Echah Mahsuri 
8) Beautiful_rose 
9) -iEkA DaRLink-
10) Cerita Lebat
11) Catherine-
12) hans
13) LORD ZARA
14) azHa
15) eiela
16) penaberkala
17) rossoneri 
18) gOmOk9enDek
19) FARIZ RAZALI 
20) Hami Asraff هامي أشرف ™ 
21) NajaHmaDi 
22) eiffel
23) Nur Syafikah Athirah 
24) sadrina roslan
All the best to all of you guys! (^^,)
Pada yang berminat dan nak submit nama, boleh tinggalkan komen anda di sini ye? :)
Pada yang dah siap cerpen, boleh emelkan ke kisahklasikita@yahoo.com.
Vee akan siarkan cerpen anda semua selama 99 hari untuk undian daripada bloggers dan juga keempat-empat juri iaitu Linglung, Dearie Pearls, Eddie Dewanaga & juga yang kacak lagi comel, Hiro : bermula dari 1 Jan '11 - 10 April '11.

Syarat-syarat penyertaan ---> (klik sini)

P/S : Vee akan blogwalking * waktu Vee free ye... (^^,) * ke blog anda untuk dapatkan confirmation okay? Takut2 nanti ada yang Vee tersilap letak nama pulak. =p

With Love,
♥ Juliana Violet ♥

48 comments:

hiro said...

adeh..tak tau nk ckp tenkiu ke nk merajuk..ahha

Kuwe said...

err. eh eh nama dah ada pulak. Sebenarnya ai tak comfirmkan lagi. Sebabnya, ai tak pernah tulis cerpen.

heh heh heh.

eddie dewanaga said...

...good luck buat contestant, selain korang dapat hadiah, bagi pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga, gua akan abadikan nama mereka (terpulang untuk pilih nickname atau nama sebenar) untuk gua jadikan watak dalam siri Senandung Raja Naga di blog gua nanti.

tolong semat dalam hati, satu hari lu orang bisa jadi famous gara2 siri ini, serius!

-iEkA DaRLink- said...

sory. ieka dah tukar url. ade masalah sikit.

skang blog ieka yang nie.
www.blogkesayangangua.blogspot.com

penaberkala said...

thanks vee for the invitation
hopefully dapat join klu takde masalah yg betul2 besar,hehe

kagum dgn usaha yg dilakukan untuk memartabatkan seni penulisan
congratz to all of u
good luck to all participants

said...

Hiro,
Nak majuk kenapa nie? :(

said...

Kuwe,
Hihihi... okay, nanti before 31 Dis Kuwe confirmkan balik ye?
:)
Vee copy & paste dari Linglung. Nanti Vee double dgn die jugak. :)

said...

Eddie,
Wah! Teruja pulak Vee dengar... :)
Good luck Eddie... :)

said...

-iEkA DaRLink-,
Alalalaaa... cian die...
Okay, nanti Vee tukar k dear?
:)

said...

Penaberkala,
Thanks. :)
Sharing is sweet... =p

Okay, nanti anything you double confirm dengan Vee okay? :)

hiro said...

kata ai comel..ai kacak je laaa..hihi.

-MsGoodNite- said...

Tgk pada nama2 lain yg kompom tu, sume terer2 je. Gua pun tak penah tulis cerpen..tp saje la join pasal gua tak tau gua boleh tulis cerpen ke tak. mana tau lepas join ni gua jadi terer...keh keh keh!

said...

Hiro,
Adeh~ =_="

-MsGoodNite-
Hee hee... cuba je yang...
Suka2 aje... bukan contest yang serious pun kan? =D

said...

Hiro,
Adeh~ =_="

-MsGoodNite-
Hee hee... cuba je yang...
Suka2 aje... bukan contest yang serious pun kan? =D

hiro said...

selamat berkarya!

rossoneri said...

terkejut gak nama dah ada...hahaha Tapi kita memang CONFIRM nak join.. kamu xkisah kan baca cerpen dah berkarat daripada kita eheeeee...

Sca Ndx said...

tanya. kalau ade entri cerpen. jadikan sebagai contest ni boleh? :)

said...

Hiro,
:)

rossoneri,
:) ... Vee listdown kan nama based on yang tinggalkan komen dekat 2 entry Vee tue. :)

Tak kisah dear... Baru atau lama - kalau cerita tu best apa salahnya kan dear? :)
Good luck!

Sca,
Boleh aje dear... :)
Maybe dah ada bloggers or followers kamu yang dah komen, so edit2 dulu pun boleh jugak... :)
Kalau confirm nak join nanti beri nama dekat Vee ye? :)

echah mashuri said...

echah blum siapkan lagi cerpen tuh.hehe.
mybe hantar dalam 4 or 5 januari kot.hjung bln ngan awal bulan sibuk cikit sbb dah bkak sem,4 jan boleh kn vee?

vee..rasenya baik lanjutkan untuk orang join pnulisan nie..mybe masa duk publish cerpen peserta2 ,blogger2 yg baru tau still boleh join.lagipun 99 hari kan.mane tau org baru tbukak ati nak join..
tp just pndpt je.:)

said...

Echah,
Tarikh tutup hantar cerpen, 10 April. :)
Take your time... :)
Banyak masa lagi. hihihi

Boleh jugak macam tue dear... :)

Nanti Vee update T&C kontes ni k dear? :)
Thank you sooooo much sweetie! (^^,)

yatee 'yosh' yakuza said...

aiiii lawanya kamooooo
oke ni bukan cobaan mengorat. tapi mmg lawa. tsk

sadrina roslan said...

salam , kak.. cerpen dah buat tapi nk publish ke blog sendiri ke apa ? tak paham ni.

areleaf said...

ces..apesal sume pakat2 merendah diri ni..xpe,biar gua sorang je yang bongkak..


ok,dah boleh rancang dah ni nak buat ape dengan duet seratus tu..kehkehkeh..

said...

yatee 'yosh' yakuza,
itu gambar selepas make up tebal 3 inci dear... hihihi... :)
thanks dear... :)

said...

sadrina roslan,
emailkan pada Vee dulu okay?
kisahklasikita@yahoo.com
Lepas Vee publish dekat blog Vee, nanti minta followers Sadrina vote dekat situ okay dear? :)

Vee akan publish cerpen contestant bermula dari 1 Januari '11...
:)

said...

Areleaf,
'Kondifen'!
I loike!!!
Hee hee... nanti emailkan cerpen you dekat kisahklasikita@yahoo.com ye? :)

eiela said...

Thanks vee..eiela confirm join tapi cerpennya lambat sikit ye, maybe bulan Januari kot baru antar.

LORD ZARA 札拉 said...

insyaALLAH Vee sayang~

=)

sedang merangka2 ni~

=)

said...

Eiela,
Okay darl. :)
Vee just nak confirm dulu, takut nanti Vee suka suki aje letak nama.
(^^,)
Take your time dear... Tarikh tutup 10 April '11. :)

said...

LORD ZARA,
Morning... :)
Okay hun... (^^,)

eiffel said...

veee..kita nk reconfirm...

insya'allah jadik tau..

nah entry promo kita

said...

eiffel,
Okay sweetie...
Auuwww... thanks dear...
Jap Vee baca ye?
:)

azHa said...

Dear, am on my way siapkan cerpen tu. Hehe. Hard to find idea lorh. Btw, aii still ikut contest ni aw. Ohye, aii da tukar nama tau. Sebelum ni guna mRs.azRiN. Now, AzHa. hehee. Nama blog pun da tuka jadik Aishiteru Azha. Sorry lambat inform ye dear =)

said...

Hi darl,
Okay dear... nanti I tukar ye... internet prob nie, semalam tak boleh online. ='(

Takpe, take your time okay? :)
Link you yang mane ye?

the Dream Chaser aka CNEN AFI said...

adehh..ramai nye..br nk join..

said...

CNEN AFI,
The more the merrie bak kata omputih. Hee hee. Joinlah ^^,

azHa said...

Dear, hehee. Ni linknye. Ohye dear, sebelum ni pakai name mRs,azRin aw. Tapi skg da tuko. Heheh~

>>Aishiteru Azha

ayuca said...

cam best jea
nak join^_^

said...

azHa,
Okay sayang...
Sorry ye lambat reply...
Nanti Vee tukar... :)

ayuca,
Nak join ye dear? :)
Vee masukkan dalam list ye nama nanti... :)

NajaHmaDi said...

wow...top 21 ker.. camne nak jadi top 10??? Tq Vee

NajaHmaDi said...

Vee..dulu masa sekolah i byk tulis cerpen..asal cuti sekolah je... 1 cerpen mesti keluar..tp xde la masuk majalah pon....ni nnt kena submit kat ner?

said...

NajaHmaDi,
Sorry tau lambat reply.
Hee hee... nak jadi top 10 kena make sure karya anda memikat hati juri.
hihihi...

Nanti submit cerpen di kisahklasikita@yahoo.com tau yang. :)

Fiq said...

kompem dah tu. trimas!

besi said...

vee...kita dah email cerpen
dapat ke tak?

♥ Juliana Violet ♥ said...

Fiq,
Most welcome. :)

Besi,
Jap ye Vee check okay?
Thanks Besi. :)

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

vee.. i nak join.. confirm..
nanti jgn lupa k...
2morrow i'll send u my cerpen :)

said...

Ahmad Shafiq,
Okay. :)
Dah email ke? :)
Nanti Vee publish okay?
Link awak yang nie kan? :)

nemesis3891 said...

dah send email tadi.