Saturday, January 8, 2011

Kisah Klasik Kita & Sperma Cinta

Salam sayang buat semua. Happy weekend! (^^,)♥

Hari ni kita Vee tak publish cerpen peserta "99 Hari Kisah Klasik Kita" ye? Hari Isnin Vee akan sambung publish cerpen peserta balik.

So dalam tempoh 2 hari ni, anda semua bolehlah luangkan masa membaca cerpen-cerpen peserta dan mengundi cerpen pilihan anda.

Oh yeah, Vee nak 'highlight'kan dekat sini, hanya bloggers ye yang boleh mengundi. Sorry sangat-sangat sebab undian daripada anonymous tak diterima. Dan jika ingin mengudi, anda boleh tinggalkan komen yang terselit perkataan undi itu sendiri seperti;

♥ "Saya suka cerpen ini, saya undi"
♥ "I vote this cerpen"
♥ "I vote this"

Ada pertukaran pada syarat penyertaan di mana kesemua bloggers boleh menyertai kontes "99 Hari Kisah Klasik Kita" tanpa perlu submit nama kepada Vee.
:)
Pada sesiapa yang baru tahu tentang kontes ni dan nak join kontes ni, anda boleh join je kontes ni bila-bila masa yang anda nak.

Anda bebas berkarya mengikut tema/konsep/genre cerita.
Apa yang perlu anda buat,
♥ Emelkan karya cerpen anda (bersama lagu/sajak/syair) beserta nama pena anda/link blog anda/(gambar jika ada).
♥ Tinggalkan komen anda di sini, nyatakan anda ada emelkan karya anda kepada Vee.
♥ Vee akan publish cerpen anda di blog "Kisah Klasik Kita" & FB Page "Kisah Klasik Kita" mengikut urutan. :)
♥ Sebelum @ selepas Vee publish cerpen anda, anda boleh publish karya anda di blog masing-masing beserta link cerpen anda di blog Kisah Klasik Kita untuk tujuan undian.
Bagi yang masih samar-samar tentang kontes ini, secara ringkasnya kontes menulis cerpen ini berlangsung selama 99 hari bermula dari 1 Jan '11 - 10 April '11.

Undian dikira 70% daripada 4 juri iaitu,

 
Linglung, Dearie Pearls, Hiro & Eddie Dewanaga. Manakala 30% lagi daripada bloggers.

Hadiah yang ditawarkan berupa :

♥ Hadiah kepada pemenang :
~> Tempat pertama - Wang tunai berjumlah MYR 100
~> Tempat kedua - Wang tunai berjumlah MYR 60
~> Tempat ketiga - Wang tunai berjumlah MYR 40

&

♥ Buku Indie "Sperma Cinta" karya daripada
Linglung akan diberikan kepada "Top 10".

Untuk syarat-syarat penyertaan yang lebih jelas dan terperinci, anda boleh rujuk dekat sini okay? :)


With Love,
♥ Juliana Violet ♥

13 comments:

MATAHARI said...

okai. :)

piNky LuCiA said...

menarik. nak join. baru je tahu. huhu.

Linglung said...

all the best cik pinky :)

♥ Juliana Violet ♥ said...

MATAHARI,
~♥~ (^^,)

piNky LuCiA,
~♥~ Nanti emailkan ke kisahklasikita@yahoo.com ye? :)

Linglung,
~♥~ =D

-MsGoodNite- said...

Ala... Linglung, gua dh tau gua tak top 10 tp gua nak gak SPERMA CINTA tuh... huhuhuhu

♥ Juliana Violet ♥ said...

-MsGoodNite-,
~♥~ Apa lagi, pujuk lah abang Linglung dear. :)

-MsGoodNite- said...

Cik Vee - tak makan pujuk...

♥ Juliana Violet ♥ said...

-MsGoodNite-,
~♥~ Bagi dia makan KFC dulu ke, Pijja Hat dulu ke, ayam penyet ke... mesti lepas tu die nak makan pujuk (^^,)

♥ Juliana Violet ♥ said...
This comment has been removed by the author.
budak kacamata said...

interested to join..
saya dh email saya pyer cerpen kat link yg diberi..
sama2lah kita memartabatkan bidang penulisan..chayo3 to all the particapants..!

♥ Vee Violet ♥ said...

budak kacamata,
♥ Sila sila. Dialu2kan sangat2. :)
Okay, nanti Vee check ye? :D

Yep! Sama2 kita memartabatkan bidang penulisan. :)

And good luck untuk awak jugak. :)

KOMIE AROON said...

saya nk join contest
dan sudah menghantar cerpennya
harap diterima
terima kasih =)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

dear sy dah send e mail
meadowild@yahoo.com