Thursday, April 7, 2011

perhatian kepada para peserta kontes 99 hari kisah klasik kita.. ini penting

salam sejahtera kepada semua pembaca blog Kisah Klasik Kita. cheewah.. skema giler gua nie. hehehe. Ok ok.. Dearie Pearls (nah, siap promote blog sendiri tu) mewakili bos kepada blog Kisah Klasik Kita ni ingin mengemaskini (update) kepada para peserta kontes 99 Hari Kisah Klasik Kita yang dah semakin sampai ke tarikh akhir.

Kepada para peserta khasnya, silalah promote cerpen anda supaya kawan2 korang datang 'vote' kat blog nie. juri sedang bertungkus lumus memberi markah kepada cerpen yang dihantar menyertai kontes ini tau. heeeeee.. dalam minggu2 terakhir ini, bergiat cergas promotekan cerpen korang tau. kalau menang boleh dapat hadiah. lumayan tu.

♥ Hadiah kepada pemenang :
~> Tempat pertama - Wang tunai berjumlah MYR 100
~> Tempat kedua - Wang tunai berjumlah MYR 60
~> Tempat ketiga - Wang tunai berjumlah MYR 40

Ok, nak update kat korang semua bahawa Vee; admin kepada blog ini agak sukar untuk mengemaskini blog dek kekangan kerja dan masa membataskan semua. Semalam, Vee msg minta tolong update blog ni pun dah jam 2am. Tu pun katanya sedang bekerja. Alahai... cian Vee. Dan, baru-baru ini Vee dirompak (ngeri lak bunyinya) dan laptop serta  hp menjadi hakmilik perompak.

Kepada Vee, be strong tau. Semoga selepas ni Vee akan melalui detik2 yang bahagia dan manis2 jer.. hehehe..

tu je update kali ini. jangan lupa promote cerpen korang tau..


ditaip oleh,

5 comments:

Aretikz said...

sempat lg hantar?

sastraboy said...

gua dah hantar dah. tapi tak naik naik lagi.

kehkeh.

takpela. mesti bizi ni.

kehkeh.

eiffel said...

gwa pown baru anta...baru lagi..

btw, ada tersilap gmbr...pilih kt emel yg ke2...hop yg publish tu pasan..klo x..da cacat..huhu

areleaf said...

gua pun dah hantar 7hb hari tu tapi tak publish2 lagi...kehkehkeh..

Aretikz said...

menanti untuk di publish.. ahakz..