Monday, April 11, 2011

update penting kepada semua peserta kontes

Selamat pagi dan salam sejahtera kepada semua warga blogger terutamanya para peserta kontes 99 Hari Kisah Klasik Kita. Seperti yang kita tahu (cheewah..), tarikh tutup penyertaan untuk kontes ini ialah pada 120411 iaitu esok. Walau bagaimanapun, tempoh untuk para peserta meraih undi (mcm pilihanraya lah pulak) dilanjutkan sehingga 200411. Jadi, dalam tempoh tersebut, silalah promote cerpen korang sehabis baik tau. ada seminggu lebih tu.

Dalam tempoh 3 hari ada 6 buah cerpen yang published:


..dan pihak penganjur kontes serta kru-kru belakang tabir (haha) memohon maaf atas kelewatan cerpen korang dipublish. Minta maaf banyak-banyak tau.

Dan kepada penulis cerpen Pencinta Si Power Ranger, tolong tinggalkan link anda k. Tak dapatlah saya nak meng'link' nama anda di cerpen itu. Maaf atas kesulitan ini.

Selamat mempromosi cerpen dan selamat maju jaya.


ditaip oleh,

bp Dearie Pearls

2 comments:

Cahaya_Kebahag!aan said...

sori.. ingat dah tak dpt join...
TQVM...
http://akubdkkampong.blogspot.com/2011/04/99-hari-kisah-klasik-cahayakebahagiaan.html

Pembawa_Wacana said...

kalau dibukukan ni...menarik nih...:)